de Personeelswinkel Uitzendbureaude Personeelswinkel Uitzendbureaude Personeelswinkel Uitzendbureaude Personeelswinkel Uitzendbureaude Personeelswinkel Uitzendbureaude Personeelswinkel Uitzendbureaude Personeelswinkel Uitzendbureaude Personeelswinkel Uitzendbureaude Personeelswinkel Uitzendbureau
Schrijf je nu in! Bekijk onze vacatures online!
Over ons
Geplaatst op: 22/01/2013 om: 13:01
Geplaatst onder: geen categorie

De PSW biedt bedrijven de mogelijkheid om het werknemerstekort snel en op een goede manier op te lossen. Voor elk soort bedrijf weet De PSW de perfecte werknemers te vinden. Grote nationale bedrijven, of de "ondernemer op de hoek", alle soorten opdrachtgevers doen met succes een beroep op ons. 

De PSW kan permanent vakkundige werknemers bieden in alle denkbare beroepsgroepen. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren bouw, techniek, metaal, grond-, weg- en waterbouw, maar ook voor de andere beroepsgroepen kunnen wij de ideale werknemer voor u vinden.

Nederlandse en Duitse werknemers

De PSW beschikt over een zeer ruim personeelsbestand van Nederlandse en Duitse arbeidskrachten. Uit alles blijkt dat De PSW de randvoorwaarden voor haar mensen zo goed mogelijk wil verzorgen. Bovendien verzorgen wij de volledige huisvesting en begeleiding voor onze (buitenlandse) werknemers. Wij  vinden het belangrijk om op een kwalitatief zo juist mogelijke manier te werken met haar opdrachtgevers en werknemers. Samen met de werknemers levert De PSW een hoogstaand product of dienst af. Een prettige werkrelatie is hierbij noodzakelijk, niet alleen voor De PSW en de werknemer maar zeker ook voor de klant. Daar ligt de kracht bij De PSW, een goede werkrelatie met de werknemers en de werkgevers.

 

Certificering

De PSW vindt het belangrijk om volgens alle kwaliteitsnormen te opereren. Daarom zijn wij lid van de :

  • NBBU
  • KIWA/VCU
  • NEN 4400-01 gecertificeerd